Cosi, Enjoy the moments in life

Hoe gezellig is het om te genieten van een lekker drankje met vrienden of familie in je eigen tuin? De weersomstandigheden laten het niet altijd toe om buiten te zitten. Met de vuurtafels, houtkachels en sfeervolle lantaarns van Cosi fires ben je minder afhankelijk van het weer. Verleng je avonden en het seizoen met de behaaglijke warmte en sfeer die Cosi fires buitenhaarden je geven. 

Wil je een sfeerelement in je loungehoek of een eye-catcher in je tuin of op je balkon? Een Cosi past overal. Kies je voor de prachtige Cosiloft of de robuuste Cosicube? Een Cosiscoop of Cosicement? Cosi fires heeft voor iedere stijl een passende vuurtafel, houtkachel en tafelbrander.

Voor meer informatie volg je ons op instagram (#cosifires) of Facebook

Wie zijn wij?

Cosi is een merknaam van Gimeg Nederland BV.  Gimeg is al meer dan 135 jaar een belangrijke speler in de gas- en sfeerhaardenbranche. Onze jarenlange kennis en ervaring in de gas- en sfeerhaardenbranche komen samen in de ontwerpen van Cosi. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, zo zijn alle Cosi fires door KIWA/Gastec getest en goedgekeurd.

Gimeg Nederland b.v.
Strijkviertel 27
3454 PH De Meern
030-6629500
info@cosi-fires.com

Deze website is met zorg opgesteld, druk- en zetfouten zijn onder voorbehoud. Alle tuinmeubelen die gebruikt zijn in de afbeeldingen zijn van 4 Seasons Outdoor. Voor meer informatie kijk op www.4seasonsoutdoor.nl