Cosiburners, maak je eigen sfeer

Heb je al een mooie eettafel of salontafel en wil je hier een gashaard in plaatsen?

Dit kan met één van de Cosiburners. De collectie Cosiburners bestaat uit drie verschillende inbouwbranders zodat er altijd wel een model in jouw tafel past. De inbouwbranders zijn het meest eenvoudig in een houten, bijvoorbeeld teak tafel te plaatsen maar in andere materialen is ook mogelijk. Je maakt een uitsparing in je tafel en de inbouwbrander kan in je tafel worden geplaatst.

Laat het lekker natafelen maar beginnen! De gasfles zet je onder de tafel. Cosi heeft ook hoezen in haar collectie om de gasfles netjes af te dekken en met de meegeleverde band zet je de gasfles vast om de tafelpoot. Dit geeft extra veiligheid bij kleine kinderen of huisdieren.
.

Cosiburner, toepasbaar in elke situatie

Cosiburner square

Cosiburner square is een vierkante RVS brander, deze brander komt het mooist tot zijn recht in een kleine rechthoek of vierkante tafel. Als je de Cosi inbouwbrander niet gebruikt, kun je de RVS afdekplaat op de brander leggen en gewoon gebruik maken van de volledige oppervlakte van je tafel.

Cosiburner rectangular

Cosiburner rectangular is een rechthoekige brander die prachtig uitkomt in een lange eettafel met een breedte van minimaal 95 cm. Als je deze tafelbreedte hanteert dan heb je naast de inbouwbrander voldoende ruimte om nog bijvoorbeeld een dinerbord neer te zetten.

Cosiburner straight

De laatste toevoeging is de Cosiburner straight. Deze smalle lange inbouwbrander past geweldig in een lange smalle tafel of in een terrasafscheiding. Deze inbouwbrander vraagt echt om creativiteit omdat je hier alle kanten mee op kunt!

1
2
3
1

Cosiburner square

2

Cosiburner straight

3

Cosiburner rectangle

Cosiburner, eenvoudig in gebruik

De Cosiburners zijn heel eenvoudig in gebruik, het bedieningspaneel zit aan de onderzijde van de inbouwbranders. Elke Cosi is voorzien van een elektronische ontsteking die werkt op een batterij. Druk de bedieningsknop in en de Cosi inbouwbrander begint te ontsteken, draai daarnaast de knop naar rechts om de gastoevoer te openen, de Cosi brandt zich nu vanzelf. Houdt de bedieningsknop 10 seconde vast en het vuur blijft branden, tijd om te genieten!

Wil je de Cosiburner weer doven, draai de bedieningsknop terug naar het beginpunt, het gas is nu afgesloten en de vlam dooft zichzelf. Draai altijd na gebruik ook de gasfles dicht, laat de Cosiglobe afkoelen en plaats de afdekplaat over de Cosiburner.

Cosiburner, voor de final touch

Standaard worden de Cosiburners geleverd met lavastenen, RVS afdekplaat en 30 mBar drukregelaar en gasslang. De houtblokken en de hoes voor de gasfles zijn optioneel en apart verkrijgbaar.