Cosiconcrete, robuust, stoer & volop keuze

Op zoek naar robuust en stoer? Je vindt het in de Cosiconcrete

Het vierkante model meet 60×60 cm en is het kleinste tafelmodel uit onze Cosi collectie. Daarnaast is deze stoere haard ook te verkrijgen in 80×80 cm en 100×78 cm. De Cosiconrete wordt geproduceerd in composiet en Cortenstaal. 

Composiet zorgt ervoor dat de Cosiconcrete zeer sterk is tegen een bijzonder laag gewicht. Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de oranjebruine kleur en anderzijds de lange levensduur. Cortenstaal oftewel weervast staal, is staal waarbij de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor onderhoud zeer gering is.

Cosiconcrete, kies je eigen stoere afwerking

De Cosiconcrete 60, 80 en 100 zijn verkrijgbaar in stijlvol antraciet composiet. Wil je liever een uitgesproken betonlook? Kies dan voor de de Cosiconcrete 60. Toch liever de Cortenstaal? Dan is de Cosiconcrete 80 de juiste keuze. 

1
1

Bedieningspaneel

Cosiconcreet

Cosiconcrete, eenvoudig in gebruik

De Cosiconcrete is heel eenvoudig in gebruik. Elke Cosi is voorzien van een elektronische ontsteking die werkt op een batterij. Ontsteek de Cosiconcrete door het indrukken van de bedieningsknop. Draai de knop naar rechts om de gastoevoer te openen, de Cosiconcrete gaat nu branden. Houdt de bedieningsknop 10 seconde vast en het vuur blijft branden, tijd om te genieten!

Wil je de Cosiconcrete weer doven, draai de bedieningsknop terug naar het beginpunt, het gas is nu afgesloten en de vlam dooft zichzelf. Draai altijd na gebruik ook de gasfles dicht en laat de Cosi afkoelen. Voor het behoud van je Cosi is het raadzaam altijd de beschermhoes te gebruiken nadat de Cosi is afgekoeld.

Cosiconcrete, voor de final touch

Bij de collectie Cosiconcrete is een vierkante glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig geplaatst worden en is een losse accessoire.

Standaard wordt de Cosiconcrete geleverd inclusief keramische houtblokken, grote en kleine lavastenen, 30 mbar regelaar met gasslang en een zwarte beschermhoes.

1
1

Vierkante glasset (optioneel verkrijgbaar)

Cosiconcrete, maak je eigen stijlicoon!

Enthousiast over de Cosiconcrete? In de configurator maak jij je Cosiconcrete op maat! Kies de afwerking en het accessoire en schaf de Cosiconcrete aan bij de dichtstbijzijnde dealer.

Cosiconcrete

529,00648,95

Clear
SKU: N/A