Cosidrum, speels, rond en creatief

Geïnspireerd door kleur, ronde vormen en een strakke belijning

Sfeer, warmte en functionaliteit komen samen bij deze fraaie Cosidrum. Rekeninghoudend met ieder terras en veranda is de Cosidrum geproduceerd in 3 verschillende maten. De Cosidrum is vervaardigd uit composiet wat een betekent dat de Cosidrum zeer sterk is tegen een bijzonder laag gewicht.

De Cosidrum is met zijn vermogen van 9000 Watt een echte krachtpatser en door zijn elektrische ontsteking verwarmt hij razendsnel je omgeving. Het vermogen regel je traploos dus je hebt voor ieder moment het juiste vlammenspel.

De gasfles zit verborgen in de Cosidrum en dankzij de geraffineerde bovendeksel kun je eenvoudig de gasfles plaatsen of vervangen.

Cosidrum, toepasbaar in elke situatie

De Cosidrum is verkrijgbaar in drie verschillende maten en in de kleuren grijs & zwart. De Cosidrum wordt standaard geleverd inclusief keramische houtblokken, lavastenen, beschermhoes en 30mBar gasdrukregelaar.

Cosidrum 56

De Cosidrum 56 is het dankzij de hoogte van 56 centimeter de ideale sfeermaker bij een loungeset. Deze stoere eyecatcher is verkrijgbaar in zwart en grijs. Wil je de Cosidrum gebruiken bij wind of in de buurt van huisdieren of nieuwsgierige kinderhandjes? Maak je Cosidrum compleet met de Cosi glasset.  

Cosidrum 70

Op zoek naar een alleskunner in de gashaarden? Dan kies je voor de Cosidrum 70. Door zijn hoogte van 70 cm is dit model zowel bij een eettafel als bij een loungeterras te plaatsen. Je kunt kiezen voor trendy grijs of tijdloos zwart. Wil je de Cosidrum gebruiken bij wind of in de buurt van huisdieren of nieuwsgierige kinderhandjes? Maak je Cosidrum compleet met de Cosi glasset.

Cosidrum 100

Zoek het hogerop met de Cosidrum 100. Deze meterhoge Cosidrum is ideaal voor feestjes of om een entree een uniek uiterlijk te geven. Door zijn hoogte kan in de Cosidrum 100 een gasfles worden geplaatst van 10 kg. Daar heb je dus even geen omkijken naar! Wil je de Cosidrum gebruiken bij wind of in de buurt van huisdieren of nieuwsgierige kinderhandjes? Maak je Cosidrum compleet met de Cosi glasset.

1
2
3
1

Cosidrum 56

2

Cosidrum 70

3

Cosidrum 95

1
1

Bedieningspaneel Cosidrum

Cosidrum, eenvoudig in gebruik

De Cosidrum is heel eenvoudig in het gebruik. Elke Cosi is voorzien van een elektronische ontsteking die werkt op een batterij. Druk de bedieningsknop in en de Cosidrum gaat ontsteken. Draai de knop naar rechts om de gastoevoer te openen en de Cosidrum gaat branden. Houdt de bedieningsknop 10 seconde vast en het vuur blijft branden, tijd om te genieten!

Wil je de Cosidrum doven? Draai de bedieningsknop terug naar het beginpunt. Het gas is nu afgesloten en de vlam dooft zichzelf. Draai altijd na gebruik ook de gasfles dicht en laat de Cosidrum afkoelen. Voor behoud van je Cosi is het raadzaam altijd de beschermhoes te gebruiken nadat de Cosi is afgekoeld.

Cosidrum,voor de final touch

Bij de collectie Cosidrum is een ronde glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset wordt eenvoudig geplaatst en is een losse accessoire. Maak je Cosidrum helemaal compleet met deze glasset. 

1
1

Ronde glasset (optioneel verkrijgbaar)

Cosidrum, maak uw eigen stijlicoon!

Enthousiast over de Cosidrum? In de configurator maak jij je Cosidrum op maat! Kies voor het model, de kleur en het accessoire en schaf de Cosidrum aan bij de dichtstbijzijnde dealer.

Cosidrum

449,00718,00

Clear
SKU: N/A Category: Tag: