Cosiglobe, Mix & Match, trendy loungetafels

Cosi fires ontwikkelt producten om het buitenleven aangenamer te maken. Trends die in de interieur branche ‘hip and happening’ zijn vertalen wij naar onze Cosi haarden.  

Cosiglobe is hier een perfect voorbeeld van. Binnen willen we het liefst zoveel mogelijk verschillende tafeltjes combineren tot één geheel. De Cosiglobe biedt je deze mogelijkheid voor buiten. 

Mix & Match is hot in ieder in- en exterieur. De Cosiglobe is hiervoor uitermate geschikt. De lage salontafel is voorzien van een gashaard. De gasfles zit verborgen in de iets hoge bijzettafel. Combineer deze tafeltjes met bijvoorbeeld een rond houten tafeltje of een leuke poef voor een ultieme sfeerbeleving. De Cosiglobe is verkrijgbaar in wit en zwart, mix & match er dus op los! 

Cosiglobe, toepasbaar in elke situatie

Binnen de Cosiglobe collectie zijn er twee verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk wit en zwart. De gashaard zit altijd verwerkt in de lage tafel, de hoge bijzettafel is de tafel waar de gasfles in verwerkt zit. Kies je een witte of een zwarte set? Mixen kan natuurlijk ook!

1

Cosiglobe, eenvoudig in gebruik

De Cosiglobe is heel eenvoudig in gebruik. Elke Cosi fires is voorzien van een elektronische ontsteking die werkt op een batterij. Druk de bedieningsknop in om de Cosiglobe te ontsteken. Open de gastoevoer met de bedieningsknop, de Cosiglobe gaat nu branden. Houdt de bedieningsknop 10 seconde vast en het vuur blijft branden, tijd om te genieten!

Wil je de Cosiglobe weer doven, draai de bedieningsknop terug naar het beginpunt, het gas is nu afgesloten en de vlam dooft zichzelf. Draai altijd na gebruik ook de gasfles dicht en laat de Cosiglobe afkoelen. Voor behoud van je Cosi is het raadzaam altijd de beschermhoes te gebruiken nadat de Cosi is afgekoeld.

Cosiglobe, voor de final touch

Bij de collectie Cosiglobe is een ronde glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset wordt eenvoudig  geplaatst en is een losse accessoire.

Standaard wordt de Cosiglobe geleverd inclusief keramische houtstammen, grote en kleine lavastenen, 30 mbar regelaar met gasslang en een zwarte beschermhoes.

1
1

Ronde glasset (optioneel verkrijgbaar)